MY_LOGO

Uručenje letačkih znakova vojnim pilotima 23. naraštaja

U vojarni "pukovnik Marko Živković" na Plesu u petak, 14. lipnja 2019., održat će se dodjela letačkog znaka i ukaza o zvanju vojnog pilota 23. naraštaju Temeljne časničke izobrazbe  - zrakoplovstvo.

Ova dodjela vrhunac je petogodišnjeg razdoblja tijekom kojeg se šestoro učenika-letača školovalo i obučavalo za rad u Pilotskoj školi Središta za obuku Hrvatskog ratnog zrakoplovstva "Rudolf Perešin" te u Eskadrili aviona i Eskadrili helikoptera 93. zrakoplovne baze. 

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za događaj da dođu u petak, 14. lipnja 2019. u vojarnu "pukovnik Marko Živković" na Plesu, najkasnije do 13.40 sati te da svoj dolazak najave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do petka, 14. lipnja do 13 sati. 

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .