MY_LOGO

Okrugli stol "Hrvatska nakon pozivnice za NATO"

U organizaciji udruge „George C. Marshall“ Klub Hrvatska u utorak 3. lipnja 2008. godine s početkom u 10,00 sati u maloj dvorani Časničkog doma HVU „Petar Zrinski“ održat će se okrugli stol na temu „Hrvatska nakon dobivanja pozivnice za NATO“.
Tijekom okruglog stola nazočnima će se obratiti general bojnik Mirko Šundov, ravnatelj Hrvatskog vojnog učilišta „ Petar Zrinski“, a između ostalih, predavanja će održati mr. sc. Pjer Šimunović, pomoćnik ministra u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija s temom „Hrvatska kao član NATO-a“, te prof. dr.sc. Krešimir Ćosić, predsjednik Izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini NATO-a s temom „Uloga i važnost NATO parlamentarne skupštine u oblikovanju novog NATO strateškog koncepta“.
Osoba za kontakt je pukovnik Davor Kopanji, mob. 091-2329791. Molimo zainteresirane predstavnike medija da u 9,40 sati dođu na glavni ulaz HVU (Ilica 256 b, Zagreb) te medijski poprate navedeni događaj.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .