MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Vijesti : Priopćenja

Mapa weba

Foto: MORH/ J. Kopi
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević primio je u ponedjeljak, 27. veljače 2017. u Ministarstvu obrane mlade hrvatske robotičare i njihove mentore, koji prezentiraju Hrvatsku u svjetskim natjecanjima iz robotike.

Foto više

Foto: MORH/ J. Kopi
Petak, 24 Veljača 2017, Priopćenje

U sklopu posjeta Gardijskoj mehaniziranoj brigadi, potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Damir Krstičević u pratnji načelnika GS OSRH-a general zbora Mirka Šundova, zapovjednika Hrvatske kopnene vojske , general pukovnika Mate Ostovića, te zapovjednika Gardijske mehanizirane brigade, brigadira Tihomira Kundida danas je, u petak 24. veljače 2017. godine, obišao vojarnu u Benkovcu te vojarne "General-bojnik Andrija Matijaš-Pauk" i "Kralj Zvonimir", obje smještene u Kninu, nakon čega se uputio na vježbalište "Bralovac" u sklopu poligona "Crvena zemlja".

Foto više

Foto: MORH/ J. Kopi
Petak, 24 Veljača 2017, Priopćenje

U sklopu posjeta Gardijskoj mehaniziranoj brigadi, potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Damir Krstičević sa suradnicima je danas, u petak 24. veljače 2017. godine, obišao vojarnu "Eugen Kvaternik" u Gospiću, gdje su ga dočekali načelnik Glavnog stožera OSRH, general zbora Mirko Šundov, zapovjednik Hrvatske kopnene vojske, general pukovnik Mate Ostović, te zapovjednik Gardijske mehanizirane brigade, brigadir Tihomir Kundid sa suradnicima.

Foto više

Foto: MORTH/ J. Kopi
Srijeda, 22 Veljača 2017, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević s izaslanstvom  susreo se u srijedu, 22. veljače 2017. godine  s predstavnicima Islamske zajednice predvođenim muftijom Azizom ef. Hasanovićem.

Foto više

Foto: MORH/ J. Kopi
Srijeda, 22 Veljača 2017, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević sastao se danas, u srijedu, 22. veljače 2017. godine u MORH-u s ministricom obrane BiH Marinom Pendeš.

Foto više

Foto: MORH/ T. Brandt
Utorak, 21 Veljača 2017, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević boravio je danas, u utorak 21. veljače 2017., u radnom posjetu Remontnom zavodu Zapovjedništva za potporu.

Foto više

Foto: MORH/ T. Brandt
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević sastao se danas, u ponedjeljak 20. veljače 2017., u Ministarstvu obrane RH, s ministrom vanjskih poslova Republike Kosovo Enverom Hoxhajem.

Foto više

Foto: MORH
Četvrtak, 16 Veljača 2017, Priopćenje

Na marginama NATO ministarskog sastanka u Bruxellesu 15. i 16. veljače 2017., potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević održao je bilateralne sastanke na kojima se razgovaralo o suradnji unutar NATO-a, zatim o bilateralnoj vojnoj suradnji između Oružanih snaga Republike Hrvatske i oružanih snaga Poljske, Slovačke, Češke republike i Rumunjske, kao i dijeljenju iskustava iz zahtjevnih procesa modernizacije i opremanja.

Foto više

Izvor: nato.int
Četvrtak, 16 Veljača 2017, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, sudjelujući na redovitom sastanku ministara obrana NATO-a koji se 15. i 16. veljače 2017. održava u Bruxellesu, prvog dana susreo se s američkim ministrom obrane Jamesom Mattisom.

FotoVideo više

Foto: OSRH/ S. Brigljević
Petak, 10 Veljača 2017, Priopćenje

Predsjednica Republike Hrvatske i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar-Kitarović, potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov sa suradnicima su danas, u petak, 10. veljače 2017. posjetili grad Vukovar.

Foto više

Stranica 1 od 217

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .