MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Vijesti : Priopćenja

Mapa weba

Foto:MORH/ J. Kopi
Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017, Priopćenje

U  vojarni “Pukovnik Predrag Matanović” u Petrinji danas je, u ponedjeljak 27. ožujka 2017., održana svečanost primopredaje simulacijskog sustava SATTS (Small Arms Tactical Training Simulation). Sustav koji služi obuci pješaštva donacija je Sjedinjenih Američkih Država Republici Hrvatskoj koja, zajedno s troškovima obuke i osiguravanjem pričuvnih dijelova, vrijedi oko 1 milijun američkih dolara. Hrvatska i američka izaslanstva koja su nazočila svečanosti predvodili su potpredsjednik vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević i veleposlanica SAD-a u RH Julieta Valls Noyes.

FotoVideo više

Foto: MORH/J. Kopi
Petak, 24 Ožujak 2017, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević sa suradnicima danas je, u petak 24. ožujka 2017., posjetio Međimursku županiju.

FotoVideo više

Foto: MORH/ J. Kopi
Petak, 24 Ožujak 2017, Priopćenje

Izaslanstvo MORH-a i OS RH koje su predvodili potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Damir Krstičević i zamjenik načelnika GS OS RH general-pukovnik Drago Matanović danas je, u petak, 24. ožujka 2017., posjetilo grad Varaždin.

FotoVideo više

Foto: MORH/ J. Kopi
Četvrtak, 23 Ožujak 2017, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević primio je u četvrtak, 23. ožujka 2017. godine u Ministarstvu obrane veleposlanika Rumunjske u Republici Hrvatskoj Constantina-Mihaila Grigoria.

više

Foto: MORH/ J. Kopi
Četvrtak, 23 Ožujak 2017, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević sastao se danas, 23. ožujka 2017. s veleposlanikom Republike Albanije u RH Ilirom Melom.

više

Planirane noćne letačke aktivnosti helikoptera HRZ i PZO-a
Srijeda, 22 Ožujak 2017, Priopćenje

Posade Eskadrile višenamjenskih helikoptera 91. ZB HRZ i PZO provodit će danas, u srijedu, 22. i u četvrtak 23. ožujka u vremenu od 19:00 do 23:00 sata planirane letačke aktivnosti na području Zagrebačke, Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije.

više

Foto: MOD Israel Media Advisor
Utorak, 21 Ožujak 2017, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević sa suradnicima boravio je od ponedjeljka, 20. ožujka 2017., u dvodnevnom službenom posjetu Državi Izrael, gdje se sastao s izraelskim ministrom obrane Avigdorom Liebermanom.

FotoVideo više

Foto: MORH/ J. Kopi
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017, Priopćenje

Deseta obljetnica Gardijske  oklopno – mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske OS RH obilježena je danas, u ponedjeljak 20. ožujka 2017. godine u vojarnama 5. Gardijske brigade "Slavonski sokolovi", u Vinkovcima, 3. Gardijske brigade "Kune" u Đakovu, "Našice" u Našicama i "Bilogora" u Bjelovaru, gdje je tim povodom održan i dan otvorenih vrata.

Foto više

Foto: MORH/ J. Kopi
Petak, 17 Ožujak 2017, Priopćenje

Nakon radnog posjeta Pločama, potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov s izaslanstvima posjetili su danas, u petak 17. ožujka 2017. Sinj, te su  tom prigodom obišli vojarnu u Sinju na kojoj se provode adaptacijski građevinski radovi.

Foto više

Foto: OSRH/ S. Brigljević
Petak, 17 Ožujak 2017, Priopćenje

Pripadnici petog hrvatskog kontingenta u NATO misiji potpore miru "Resolute Support", u petak, 17. ožujka 2017., stigli su u vojarnu "Pukovnik Marko Živković" u na Plesu, zajedno s pripadnicima Oružanih snaga Albanije, Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, Vojske Crne Gore i Armije Makedonije.

Foto više

Stranica 1 od 220

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .