MY_LOGO

Posjet Predsjednice RH i ministra Krstičevića Vukovaru

Predsjednica RH i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar-Kitarović, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov, posjetit će u petak, 10. veljače 2017., grad Vukovar.

Tijekom posjeta, planiran je sastanak s gradonačelnikom Vukovara, Ivanom Penavom u Gradskom poglavarstvu u 15,00 sati, a nakon toga u 15,40 sati planiran je obilazak Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovara.

U 17,00 sati u Dvorcu Eltz održat će se svečanost uručenja činova generala dvojici promaknutih brigadira, Ivici Komljenu i Željku Živanoviću.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje svečanosti uručenja činova, da dođu u Dvorac Eltz u Vukovaru, Županijska ulica 2, najkasnije do 16,45 sati, te da svoj dolazak najave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do petka, 10. veljače do 10,00 sati.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .