MY_LOGO

Ministar Krstičević obišao vojarnu u Sinju

Foto: MORH/ J. Kopi
Foto: MORH/ J. Kopi

Nakon radnog posjeta Pločama, potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov s izaslanstvima posjetili su danas, u petak 17. ožujka 2017. Sinj, te su  tom prigodom obišli vojarnu u Sinju na kojoj se provode adaptacijski građevinski radovi.

Ministar Krstičević je nakon obilaska izrazio svoje zadovoljstvo učinjenim na području vojarne koja će, kada bude dovršena, omogućiti smještaj postrojbi Hrvatske vojske, te će i znatno olakšati život brojnim pripadnicima Oružanih snaga iz sinjskog kraja koji sada na posao svakodnevno putuju autobusima.

Projekt adaptacije sinjske vojarne dio je šireg plana poboljšanja uvjeta života i rada hrvatskih vojnika, kojim se između ostalog, u hrvatske gradove vraćaju pripadnici OS RH, gdje su i ranije tradicionalno bili raspoređeni.

„U planu za ovu godinu je vraćanje vojske u Sinj i Vukovar. To ćemo i realizirati. Tražim od Oružanih snaga i predstavnika MORH-a racionalna rješenja kojima će se s optimalnim sredstvima ostvariti zadani ciljevi“, rekao je ministar Krstičević.

„Radovi započeti u Sinju obavljaju se sukladno dinamici i Hrvatska vojska stiže u Sinj u planiranom roku“, rekao je načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov. 

Foto: MORH/ J.Kopi Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .