MY_LOGO

Ministar Krstičević primio brončanu judo reprezentativku

Foto: MORH/ T. Brandt
Foto: MORH/ T. Brandt

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević je u utorak, 13. lipnja 2017. godine u Ministarstvu obrane RH primio izaslanstvo Hrvatskog judo saveza i Hrvatskog olimpijskog odbora  predvođeno  počasnim predsjednikom Hrvatskog judo saveza Tomislavom Čuljakom i ugovornom pričuvnicom Oružanih snaga, judašicom  Barbarom Matić, osvajačicom brončane medalje na nedavno održanom Europskom prvenstvu.

Ministar Krstičević ovom je prigodom čestitao Barbari Matić na iznimnim uspjesima te istaknuo: „Ponosan sam što na ovakav način predstavljate našu Hrvatsku u Europi i svijetu. Postignuća Vas, mladih i upornih sportašica i sportaša i vaš marljiv rad i trud koji svakodnevno ulažete u treninge treba nam svima biti poticaj da težimo k izvrsnosti. U Ministarstvu obrane i dalje ćete imati potporu i  želim vam još puno ovakvih medalja i uspjeha.“

Počasni predsjednik Hrvatskog judo saveza Tomislav Čuljak zahvalio je ministru Krstičeviću na prijemu te izrazio zadovoljstvo iznimnim rezultatima vrhunskih sportaša, članova Hrvatskog judo saveza te potporom koju im pruža Ministarstvo obrane.

Ovom prilikom, pripadnica Oružanih snaga– ugovorna pričuvnica, Barbara Matić zahvalila je na čestitkama i potpori Ministarstva obrane te istaknula kako će povjerenje opravdati izvrsnim rezultatima, kao i do sada.

Barbara Matić trostruka je europska prvakinja u judu, koja je na nedavnom Europskom prvenstvu održanom u Varšavi u Republici Poljskoj osvojila brončanu medalju za Hrvatsku.

Model službe vrhunskih sportaša u pričuvnom sastavu Oružanih snaga RH razvijen je sukladno Sporazumu o suradnji, unapređenju i razvoju športa u RH, potpisanom 27. veljače 2015. između Ministarstva obrane RH i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Foto: MORH/ T. Brandt 

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .