MY_LOGO

Ministar Krstičević s novoizabranim ministrom obrane Rumunjske

Foto: MORH
Foto: MORH

U sklopu službenog posjeta Rumunjskoj, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević susreo se u utorak, 12. rujna 2017. godine s novoizabranim ministrom obrane Rumunjske Mihai-Viorel Fiforom.

Tom prigodom, ministar Krstičević izrazio je zadovoljstvo prvim sastankom s novoizabranim ministrom obrane. "Izuzetno mi je drago što sam prvi imao prilike razgovarati s novoizabranim ministrom obrane Rumunjske. Želim mu mnogo uspjeha u radu i očekujem da ćemo i dalje nastaviti uspješnu suradnju, posebno na području naših obrambenih industrija, partnerstva u okviru članstva u NATO-u i Europskoj uniji te buduće koordinacije oko predsjedanja Europskim vijećem 2019. i 2020. godine."

Ministar Krstičević pozvao je ministra Mihai-Viorel Fifora u službeni posjet Hrvatskoj, koji je planiran u prvom kvartalu slijedeće, 2018. godine.

Novoizabrani ministar obrane Rumunjske izrazio je zadovoljstvo sastankom s ministrom Krstičevićem i potvrdio nastavak uspješne bilateralne suradnje i prijateljskih odnosa dviju zemalja i dvaju ministarstava.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .