MY_LOGO

Božićne i novogodišnje čestitke

 Božićne i novogodišnje čestitke Potpredsjednika Vlade HR i ministra obrane i Načelnika GS OSRH.

Božićna i novogodišnja čestitka Potpredsjednik Vlade i ministar obrane

Poštovane djelatnice i djelatnici Ministarstva obrane,

Poštovane pripadnice i pripadnici Oružanih snaga Republike Hrvatske,

U ovo blagdansko vrijeme želim zahvaliti svima vama koji ste marljivim radom doprinijeli razvoju Ministarstva obrane i naše pobjedničke Hrvatske vojske.

Ovu godinu posvetili smo našim vojnicima, dočasnicima i časnicima i poboljšanju uvjeta života i rada jer je upravo čovjek najvrjedniji dio sustava.

Želim Vas potaknuti na daljnje zalaganje, na zajedništvo i posvećenost sigurnosti i blagostanju naše domovine.
Čestitam vam od srca predstojeći Božić. U njegovoj veličini i toplini pronađimo radost, inspiraciju za davanje svojim kolegama, svojoj obitelji, svojoj domovini Hrvatskoj.

Naše molitve i naša sjećanja posvećena su i u ovom vremenu Došašća našim prijateljima, našim suborcima, koji su svoju energiju, svoje domoljublje, svoje živote, položili vjerujući u Božiće u slobodnoj, prosperitetnoj, boljoj Hrvatskoj.
Čestitam Božić osobito onima pripadnicima pobjedničke Hrvatske vojske koji su u misijama i operacijama diljem svijeta, daleko od kuće, ali u našim srcima.

Ugradimo poruke radosne vijesti u naše svakodnevne živote, u odnose s kolegama, kako bi bili bolji i kako bi još više mogli doprinositi jedinoj nam domovini Hrvatskoj.

 

POTPREDSJEDNIK VLADE I MINISTAR OBRANE

   Damir Krstičević

 

Božićna i novogodišnja čestitka Načelnika GS OS RH

Poštovani vojnici, mornari, dočasnici, časnici, generali i admirali, pripadnici Oružanih snaga RH u operacijama, misijama i aktivnostima potpore miru, kadeti, državni služhenici i namještenici, pripadnici Ministarstva ohrane i Oružanih snaga Republike Hrvatske,

s posebnim pijetetom u ovim blagdanskim danima prisjećamo se svih onih koji su svoje živote ugradili u mir i slobodu Lijepe Naše. Upravo nam u ovim danima ljudskg zajedništva oni najviše nedostaju.

Ovih dana moje misli i molitve su posebno upućene pripadnicima Oružanih snaga koji su odvojeni od svojih obitekji u ove blagdanske dane te časno skuže u plemenitoj zadaći potpore miru od Poljske i Litve preko Kosova, Afganistana, Indije i Pakistana do Zapadne Sahare i Libanona.

Svi mi zajedno, u Hrvatskoj i svijetu, svakodnevno predstavljamo našu Domovinu, naše Oružane snage i istinske vrijednosti hrvatskog vojnika stoga nastavimo časno izvršavati svoje dužnosti na ponos Oružanih snaga, ali i cijele nam Domovine.

Istodobno su uspješno izvršene sve zadaće potpore civilnim strukturama. U svim aktivnostima Oružanih snaga došlo je do punog izražaja predano služenje Domovini i njezinim građanima.

Iščekujući Božić, blagdan ljudskog i obiteljskog zajedništva, razmišljamo o postignućima, ali i poticajima za nove korake koje nam donosi duh Božića. U tom duhu zajedništva, vama i vašim obiteljima želim sretan Božić i vesele blagdane uz obilje mira i radosti te uspjeha i zdravlja u novoj 2018. godini!

 

NAČELNIK GS OS RH

  general zbora
dr. sc. Mirko Šundov

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .