MY_LOGO

Posjet izaslanstva Ratne mornarice Vojske Crne Gore HRM-u

Foto: HRM
Foto: HRM

U sklopu aktivnosti bilateralne vojne suradnje, u posjetu Hrvatskoj ratnoj mornarici u utorak, 9. travnja 2019. boravilo je izaslanstvo Ratne mornarice Vojske Crne Gore. 

Zapovjednika RM Vojske Crne Gore kapetana bojnog broda Veska Tomanovića s izaslanstvom primio je zapovjednik Hrvatske ratne mornarice komodor Ivo Raffanelli. Razgovarali su o dosadašnjoj i budućoj suradnji, a posebnu pozornost posvetili su iskustvima u procesima integracije u NATO-u te međuresornoj suradnji državnih tijela koja djeluju u zaštiti nacionalnih interesa i prava na moru. 

Zapovjednik crnogorske Ratne mornarice zahvalio se na dosadašnjoj potpori HRM-a te iskazao posebno zanimanje za nedavno pokrenuti studijski program vojnog pomorstva.  

Nakon prijema u Zapovjedništvu HRM-a crnogorsko izaslanstvo primio je zapovjednik Obalne straže RH komodor Milan Blažević, predstavivši im ustroj i misiju Obalne straže RH, a potom je organiziran i obilazak Školskog broda ŠB-72 "Andrija Mohorovičić" te novog Obalnog ophodnog broda OOB-31 "Omiš".

Posjet izaslanstva Ratne mornarice Vojske Crne Gore HRM-u

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .