MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Vijesti : Vijesti

Mapa weba

Foto: JHVU/ M. Sever
Petak, 21 Srpanj 2017, Vijesti

Zapovjednik Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" general-pukovnik Slavko Barić primio je u četvrtak, 20. srpnja 2017. u posjet ministricu znanosti i obrazovanja Blaženku Divjak i državnu tajnicu u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Branku Ramljak.

Foto više

Foto arhiva MORH
Četvrtak, 20 Srpanj 2017, Vijesti

Pripadnici Protupožarne eskadrile Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane s  dva protupožarna zrakoplova Canadair CL-415 danas, u četvrtak, 20. srpnja 2017. godine upućeni su u Crnu Goru, na požarište poluotoka Luštica, na ispomoć kod gašenja požara, temeljem Odluke Vlade Republike Hrvatske.

više

Foto: Arhiva HRZ i PZO
Četvrtak, 20 Srpanj 2017, Vijesti

Još dva Canadaira CL-415  Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku, jutros, u četvrtak, 20. srpnja 2017. dodatno su upućena na jug Hrvatske u mjesto Bani u Konavlima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji te u ovom trenutku požar gase četiri Canadaira.

više

Foto: HRZ i PZO/ M. Karačić
Četvrtak, 20 Srpanj 2017, Vijesti

Dva Canadaira CL-415  Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" iz Zemunika, jutros, u četvrtak, 20. srpnja 2017. angažirana su na krajnjem jugu Hrvatske u mjestu Bani u Konavlima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

više

FOto: HRZ i PZO
Srijeda, 19 Srpanj 2017, Vijesti

Zračne snage Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" iz Zemunika, koje su danas u srijedu, 19. srpnja 2017. gasile požar kod Splita nastavile su angažman na drugim požarištima.

više

Foto: MORH/ T. Brandt
Srijeda, 19 Srpanj 2017, Vijesti

Zračne snage Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" iz Zemunika, jutros, u srijedu, 19. srpnja 2017. aktivne su na požarištima kod Splita.

Foto više

Foto: HRZ i PZO
Utorak, 18 Srpanj 2017, Vijesti

Zračne snage Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" iz Zemunika, koje su od ranog jutra, u utorak, 18. srpnja 2017. angažirane na požarištima Dugave-Srinjine-Žrnovnica-Perun kod Splita i dalje su aktivne u gašenju požara na tom području.

FotoVideo više

Foto: HRZ i PZO
Utorak, 18 Srpanj 2017, Vijesti

Tri Canadaira CL-415 Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" iz Zemunika, koji su  jutros, u utorak, 18. srpnja 2017. angažirani na požarištu Dugave-Srinjine-Žrnovnica-Perun kod Splita uspjeli su u vrlo kratkom vremenu ugasiti najnoviji požar koji je izbio na Braču.

Video više

Foto: MORH
Utorak, 18 Srpanj 2017, Vijesti

Sastanak kriznog stožera Splitsko-dalmatinske županije održan je danas, u utorak, 18. srpnja 2017.  u Splitu, kojem su nazočili predsjednik Vlade Andrej Plenković, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, načelnik glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov, ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Dragan Lozančić, glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban, gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara, predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader i mnogi drugi.

Foto više

Foto: HRZ i PZO
Utorak, 18 Srpanj 2017, Vijesti

Još dva Candaira CL-415 Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" iz Zemunika, upućena su jutros, u utorak, 18. srpnja 2017. na gašenje požara kod Splita.

Video više

Stranica 1 od 214

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .