MY_LOGO

Blagoslov u MORH-u i GS OS RH

Foto: OSRH/ S. Brigljević
Foto: OSRH/ S. Brigljević

Vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj monsinjor Jure Bogdan, je danas, u utorak, 20. prosinca 2016. godine predvodio obred Božjeg blagoslova u prostoru MORH-a, kojem su prisustvovali potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov, glavni inspektor obrane general bojnik Slaven Zdilar, državni tajnici Tomislav Ivić i Zdravko Jakop, pomoćnici ministra Nikola Brzica i Đurđa Hunjet i drugi djelatnici Ministarstva obrane i Glavnog stožera OS RH.

Ovom prilikom, uz blagoslovnu molitvu, monsinjor Bogdan je nazočnima uputio  prigodnu poruku u kojoj je istaknuo važnost zajedništva te kako "danas, dok jedni drugima izražavamo čestitke za božićne blagdane, uključujemo i molitve za Božji blagoslov svih nas, za svako dobro duše i tijela u vremenu pred nama i u godini koja dolazi."

Svim pripadnicima ministarstva obrane i Oružanih snaga RH zaželio je sreću i blagostanje u novoj godini. Također, prisjetio se i svih hrvatskih branitelja koji su dali živote za slobodu Hrvatske, kao i preminulih djelatnika Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH. Obred Božjeg blagoslova prostorija MORH-a i Glavnog stožera OS RH  održava se, već tradicionalno, svake godine.

Foto: OSRH/ S. Brigljević 

 

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .