MY_LOGO

Održano mini natjecanje "Prvi za Hrvatsku 2017."

Foto: OSRH/ S. Brigljević
Foto: OSRH/ S. Brigljević

U okviru natjecanja za najspremnijeg pripadnika Oružanih snaga RH "Prvi za Hrvatsku 2017."  danas, u četvrtak, 18. svibnja 2017.  održano je mini natjecanje za djecu vrtićke dobi, na prostorima sportskog kompleksa NK "Dinara" u Kninu u sklopu civilno-vojne suradnje Oružanih snaga RH i Grada Knina.

Pripadnici OS RH do početka natjecanja uredili su dječja igrališta u sklopu četiri kninska gradska vrtića, a grad je organizirao humanitarnu akciju kojom su prikupljena sredstava za nabavu nove opreme za igrališta kninskih dječjih vrtića.

Djeca su uz pomoć pripadnika Oružanih snaga RH prolazila mini stazu sa zaprekama postavljenu po uzoru na natjecanje "Prvi za Hrvatsku 2017.".

Uz ovogodišnje natjecanje, na prostorima sportskog kompleksa NK "Dinara" postavljen je taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme. Posjetiteljima je prikazana borbena i neborbena tehnika te oprema i naoružanje pripadnika Oružanih snaga RH i MUP-a RH.

Foto:  OSRH/ S. Brigljević 

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .