MY_LOGO

MORH na Sajmu stipendija u Zagrebu i Rijeci

Foto: MORH/ M. Čobanović
Foto: MORH/ M. Čobanović

Ministarstvo obrane RH i ove će godine predstaviti svoje programe na 13. sajmu stipendija i visokog obrazovanja, koji se održava u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu danas, 17. listopada 2017. godine, te na Sveučilištu u Rijeci u četvrtak, 19. listopada 2017. godine.

Na izložbenom štandu MORH-a djelatnici Središnjice za upravljanje osobljem, Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane te Hrvatskog vojnoj učilišta "Dr. Franjo Tuđman" predstavit će sveučilišne studijske programe Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" - Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo te Vojno pomorstvo, zanimanje vojni pilot i program dragovoljnog vojnog osposobljavanja. 

Uz informiranje o mogućnostima ostvarivanja karijere u Oružanim snagama RH, na MORH-ovom štandu zainteresirani posjetitelji i ove godine imaju priliku isprobati izložen kompjuterski simulator letenja borbenog aviona.

Sajam stipendija i visokog obrazovanja organizira Institut za razvoj obrazovanja, a riječ je o događaju neprofitnog karaktera na kojemu se predstavljaju stipendije, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu.

Foto: MORH/ M. Čobanović 

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .