MY_LOGO

MORH i ove godine sudjeluje na Smotri Sveučilišta u Zagrebu

Foto: HVU/ D. Volarić
Foto: HVU/ D. Volarić

Ministarstvo obrane RH i ove godine sudjeluje na Smotri Sveučilišta koja se održava od 23. do 25. studenoga 2017. godine u Studentskom centru u Zagrebu. 

Jučerašnjem svečanom otvaranju nazočili su zapovjednik i zamjenik zapovjednika Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" general-pukovnik Slavko Barić i brigadni general Zdravko Klanac.

Na Smotri Sveučilišta, na promidžbenom štandu MORH-a kadeti OS RH, te djelatnici Središnjice za upravljanje osobljem, Hrvatske ratne mornarice i Hrvatskog ratnog zrakoplovstva informirat će zainteresirane posjetitelje o sveučilišnim studijskim programima Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman", Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, o novom studijskom programu Vojno pomorstvo koji je pokrenut u suradnji sa Sveučilištem u Splitu, te o zanimanju vojnog pilota i dragovoljnom vojnom osposobljavanju.
Također, na MORH-ovom štandu zainteresirani posjetitelji i ove godine imaju priliku isprobati izložen kompjuterski simulator letenja borbenog aviona.
Smotra Sveučilišta u Zagrebu organizirana je za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane s ciljem informiranja budućih studenta o studijskim programima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, novim radnim uvjetima koji osiguravaju poduzetnici i kompanije, o mogućnostima i uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu, itd.

Svi zainteresirani Smotru Sveučilišta u Zagrebu mogu posjetiti  24. studenoga 2017. godine od 10 do 18 sati, te 25. studenoga od 9 do 15 sati, u prostorijama Studentskog centra u Zagrebu. Ulaz je slobodan.


Više informacija dostupno je na službenoj stranici Smotre Sveučilišta u Zagrebu: http://smotra.unizg.hr/fileadmin/smotra2017/index.html

Foto: HVU/D. Volarić 

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .