MY_LOGO

Pripadnici 2. HRVCON-a u Poljskoj obilježili Dan neovisnosti SAD-a

Foto: OSRH / 2.HRVCON
Foto: OSRH / 2.HRVCON

U sjedištu NATO borbene grupe u Republici Poljskoj na vojnom poligonu "Bemowo Piskie" sportskim natjecanjima je prigodno obilježen američki Dan neovisnosti.

Brojne lokacije u vojarni bile su poprišta sportskih natjecanja, od nogometa, košarke i odbojke, do vojnih borilačkih vještina, graničara, potezanja užeta i bacanja vreća s pijeskom.

U sportskom natjecanju svoje snage odmjerili su pripadnici pet nacija: Sjedinjenih Američkih Država, Ujedinjene Kraljevine, Poljske, Rumunjske i Hrvatske.

Pripadnici 2. hrvatskog kontingenta u sklopu NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti u Republici Poljskoj (eFPBG-USA) dali su svoj maksimum i pokazali izniman sportski duh i tjelesnu spremnost te su odnijeli pobjedu u nogometu i odbojci.

Također, vojnik Luka Horvat u individualnom natjecanju vojne borilačke vještine Combatives, u svojoj je kategoriji kroz eleminacijske borbe došao do pobjede.

Foto: OSRH / 2.HRVCON 

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .