MY_LOGO

Novi zapovjednik 15. mehanizirane brigade Republike Poljske

Foto: 2. HRVCON, B.Grądkowski 15. gbz
Foto: 2. HRVCON, B.Grądkowski 15. gbz

U nazočnosti pripadnika poljske 15. mehanizirane brigade i predstavnika hrvatske, američke, britanske i rumunjske vojske iz sastava Borbene grupe u sklopu NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti u Republici Poljskoj u četvrtak, 9. kolovoza 2018. u sjedištu brigade u Gizyckom, izvršena je primopredaja dužnosti zapovjednika brigade u čijem se sastavu nalazi i NATO Borbena grupa.

Privremeni zapovjednik brigade brigadir Bogdan Rycerski predao je dužnost novoimenovanom zapovjedniku brigadiru Norbertu Iwanowskom.

Brigadir  Iwanowski primio je u svom sjedištu nacionalne predstavnike Borbene grupe, među kojima je i zapovjednika 2. hrvatskog kontingenta, satnika Daria Bilješkovića.
 
Izrazio je namjeru nastavka vrlo uspješne suradnje brigade s borbenom grupom, napose u području zajedničke obuke i daljeg poboljšanja interoperabilnosti i operativnih sposobnosti NATO-ovih postrojbi u Poljskoj.

Foto: 2. HRVCON, B.Grądkowski 15. gbz 


 

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .