MY_LOGO

Hrvatska vojska na treningu Aktivne Hrvatske u Splitu

Foto: aktivnahrvatska.hr
Foto: aktivnahrvatska.hr

Pripadnici Počasno-zaštitne bojne Oružanih snaga Republike Hrvatske pod vodstvom stožernog narednika Dalibora Dalića u sklopu projekta Aktivna Hrvatska u srijedu, 12. rujna 2018. godine održali su trening na splitskoj rivi, gdje su okupljenima prikazali atraktivne elemente iz njihovog uobičajenog treninga.

"Hrvatska vojska i ove je godine vlastitim primjerom u suradnji s projektom Aktivna Hrvatska potaknula građane na aktivnost. U Splitu smo prikazali dio našeg treninga i vjerujem kako će ga i građani moći izvoditi uz stručni nadzor", izjavio je stožerni narednik Dalibor Delić te dodao kako mu je drago što pripadnici Hrvatske vojske mogu sudjelovati u projektima koji promiču zdravlje i aktivnost građana, i to u Godini spremnosti i aktivnosti hrvatskog vojnika.
 
Treningom u Splitu Aktivna Hrvatska nastavlja suradnju s pripadnicima Oružanih snaga RH, a prva suradnja ostvarena je upravo zajedničkim vježbanjem s pripadnicima Počasno-zaštitne bojne.
 
Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .