MY_LOGO

Obalni ophodni brod "Omiš" OOB-31 u Omišu

Foto:OSRH / HRM
Foto:OSRH / HRM

Obalni ophodni brod Obalne straže RH "Omiš" OOB-31 uplovio je u petak, 8. veljače 2019. u omišku luku, gdje će boraviti i u subotu, 9. veljače, te je otvoren za posjet građana.

Tim povodom gradonačelnik Grada Omiša Ivo Tomasović primio je izaslanstvo Hrvatske ratne mornarice u kojem su bili komodor Damir Dojkić, zamjenik zapovjednika HRM-a i načelnik Stožera Zapovjedništva HRM-a, i komodor Milan Blažević, zapovjednik Obalne straže RH, te poručnik bojnog broda Ante Silić, zapovjednik OOB-31 "Omiš".

Također, upriličena je zajednička plovidba Splitskim kanalom predstavnika HRM-a te čelnika Grada Omiša i članova omiškog Gradskog vijeća, a brod je otvoren i za posjet građanstva, i to u petak, 8. veljače od 14 do 17 sati te u subotu, 9. veljače od 9 do 13 sati, nakon čega je predviđeno isplovljavanje broda prema splitskoj luci Lora.

Foto: OSRH / HRM 

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .