MY_LOGO

Polaznici Zapovjedno-stožerne škole posjetili Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru

Foto: ZSŠ
Foto: ZSŠ

Polaznici 27. naraštaja Zapovjedno-stožerne škole "Blago Zadro" predvođeni načelnikom Škole brigadirom Draganom Basićem proveli su od 8. do 10. travnja 2019. studijsko putovanje u Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Tijekom studijskog putovanja posjetili su Operativni centar Zajedničkog stožera Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, gdje im je domaćin bio načelnik Centra brigadir Fikret Bandić koji ih je upoznao s načinom funkcioniranja Operativnog centra. U hrvatskom izaslanstvu bio je i vojni izaslanik Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini brigadir Marin Gregorović.

U zračnoj luci Golubovci u Crnoj Gori polaznike je primio načelnik Glavnog stožera Vojske Crne Gore brigadir Aleksandar Pantović, a prezentaciju im je održao zapovjednik zrakoplovstva pukovnik Bojan Blagojević. Također, posjetili su i Centar za obuku u Danilovgradu, gdje ih je obnašatelj dužnosti zamjenika zapovjednika Centra za obuku pukovnik Živojin Burić upoznao s funkcioniranjem Centra.

Polaznici Zapovjedno-stožerne škole posjetili Crnu Goru

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .