MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Vojna vježba "Spremnost 13" : Info o vježbi : morh : Aktualne teme : Zaklada vojne solidarnosti

Mapa weba

Foto: HV / F.Klen
Utorak, 7 Svibanj 2019, Novosti - Zaklada vojne solidarnosti

Koncert Jazz orkestra Hrvatske vojske, Orkestra Hrvatske ratne mornarice i Klape "Sv. Juraj" organiziran u povodu 17. obljetnice Zapovjedništva za potporu, održan je u punoj dvorani Doma Hrvatske vojske "Zvonimir" u Zagrebu, u ponedjeljak, 6. svibnja 2019. godine, a koncertu su uz zapovjednika Zapovjedništva za potporu general-bojnika Mladena Fuzula nazočili i brojni čelnici ustrojstvenih cjelina Ministarstva obrane i Hrvatske vojske, kao i članovi Udruge 100% HRVI.

Foto više

Foto: MORH / J. Kopi
Petak, 12 Travanj 2019, Novosti - Zaklada vojne solidarnosti

Na zatvaranju ovogodišnjeg, petog po redu, izdanja Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA 19), direktor TNT Production-a Justin Webb uručio je donaciju predstavnicima Zaklade vojne solidarnosti u petak, 12. travnja 2019. u Spaladium areni u Splitu.

više

Foto: OSRH / F. Klen
Utorak, 12 Ožujak 2019, Novosti - Zaklada vojne solidarnosti

Simfonijski puhački orkestar i Jazz orkestar Hrvatske vojske održao je Simfo-Big band koncert u Koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" u ponedjeljak, 11. ožujka 2019. godine.

Foto više

Simfo-Big band koncert Orkestra Hrvatske vojske u Lisinskom
Petak, 8 Ožujak 2019, Novosti - Zaklada vojne solidarnosti

Simfonijski puhački orkestar i Jazz orkestar Hrvatske vojske održat će Simfo-Big band koncert u Koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" u ponedjeljak, 11. ožujka 2019. s početkom u 19.30 sati.

više

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .