MY_LOGO

Koncert "Valentinovo sa Jazz orkestrom HV-a" u Domu HV-a

Foto: OSRH / F. Klen
Foto: OSRH / F. Klen

Koncert Jazz orkestra Hrvatske vojske "Valentinovo sa Jazz orkestrom HV-a" održan je u punoj dvorani Doma HV-a "Zvonimir" u Zagrebu u utorak, 12. veljače 2019. godine, a koncertu su nazočili predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar-Kitarović, potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera OSRH general zbora Mirko Šundov te brojni visoki dužnosnici Ministarstva obrane i Oružanih snaga.

Orkestrom je ravnao dirigent Davor Dropuljić, a na koncertu su nastupili i Bruna Oberan, Eni Jurišić, Matija Cvek, Marko Kutlić i stara garda te Adalbert Turner-Juci s izvedbama domaćih i stranih ljubavnih pjesama, a koncert se održao za potporu Zakladi vojne solidarnosti.

Jazz orkestar HV-a započeo je s djelovanjem 2013. pod vodstvom satnika Davora Dropuljića i ostvaruje suradnju s istaknutim hrvatskim estradnim umjetnicima. "Valentinovo sa Jazz orkestrom HV-a" treći je koncert Orkestra Hrvatske vojske koji se održava za potporu Zakladi vojne solidarnosti, osnovane 2018. godine sa svrhom promicanja humanitarnog djelovanja u Ministarstvu obrane i Hrvatskoj vojsci.

Foto: OSRH / F. Klen 

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .