MY_LOGO

Završena peta ASDA u Splitu

Foto: MORH / J. Kopi
Foto: MORH / J. Kopi

Na zatvaranju ovogodišnjeg, petog po redu, izdanja Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA 19), direktor TNT Production-a Justin Webb uručio je donaciju predstavnicima Zaklade vojne solidarnosti u petak, 12. travnja 2019. u Spaladium areni u Splitu.

Tako je sav prihod od prodaje ulaznica za Jadransku vojnu i zrakoplovnu izložbu i konferenciju 2019 doniran Zakladi vojne solidarnosti.

Na ASDA 19 sudjelovalo je 185 renomiranih izlagača naoružanja i vojne opreme iz 26 zemalja te 34 strana izaslanstva visokih vojnih i državnih dužnosnika.

Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA 19) održana je u Splitu od 10. do 12. travnja 2019. godine, pod pokroviteljstvom Vlade RH, u organizaciji tvrtke TNT Production Inc. iz Sjedinjenih Američkih Država i uz potporu Ministarstva obrane Republike Hrvatske.

U sklopu svečanosti otvaranja, ministar Damir Krstičević i direktor TNT Productiona Justin Webb potpisali su protokol o daljnjoj suradnji MORH-a i TNT Production-a, kojim je najavljen nastavak organizacije ASDA-e i u nadolazećim godinama.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .