MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Zakoni i strategije : Savjetovanja : Provedena savjetovanja

Mapa weba

Četvrtak, 7 Svibanj 2015, Provedena savjetovanja

Nacrtom prijedloga zakona detaljnije se uređuje način donošenja odluka kod uporabe i korištenja Oružanih snaga Republike Hrvatske.

(2124 Kb)

više

Četvrtak, 7 Svibanj 2015, Provedena savjetovanja

Nacrtom prijedloga zakona dodatno se razrađuju pojedini instituti i područja statusnih pitanja. Predloženim Zakonom uređuje se dodatno prvi vojnički ugovor, detaljnije se uređuju vojni specijalisti, vojna izobrazba i naknada za stanovanje.

(3633 Kb)

više

Utorak, 28 Listopad 2014, Provedena savjetovanja

NACRT
PRIJEDLOGA DUGOROČNOG PLANA RAZVOJA ORUŽNIH SNAGA RH 2015.- 2024.

Dugoročni plan razvoja Oružanih snaga RH jedan je od temeljnih dokumenata u području obrane kojim se utvrđuje dugoročna projekcija razvoja potrebnih vojnih sposobnosti i definiraju resursi za njihovu realizaciju.

više

Srijeda, 1 Listopad 2014, Provedena savjetovanja

U razdoblju od 15.09.2014. do 30.09.2014. godine Ministarstvo obrane provelo je internetsko savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za Uredbu o vojnom graditeljstvu.

(34 Kb) (100 Kb) (146 Kb)

više

Četvrtak, 25 Rujan 2014, Provedena savjetovanja

U razdoblju od 16.09.2014. do 24.09.2014. godine Ministarstvo obrane provelo je internetsko savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za Pravilnik o načinu vođenja evidencija vojnih obveznika i izvršavanju vojne obveze.

(97 Kb)

više

Petak, 16 Studeni 2012, Provedena savjetovanja

NACRT
PRIJEDLOGA ZAKONA O OBRANI

 Ovim Zakonom uređuje se organiziranje za obranu i realizacija obrambene funkcije u Republici Hrvatskoj, obrambene nadležnosti tijela državne vlasti i državne uprave, demokratska kontrola, uporaba i korištenje Oružanih snaga Republike Hrvatske (u daljnjem tekstu Oružane snage), upravljanje, rukovođenje i zapovijedanje u Oružanim snagama, obveze jedinica područne (regionalne) samouprave i pravnih osoba te dužnosti i prava građana u području obrane.

više

Petak, 16 Studeni 2012, Provedena savjetovanja

NACRT

PRIJEDLOGA ZAKONA O SLUŽBI U ORUŽANIM SNAGAMA
REPUBLIKE HRVATSKE

Ovim se Zakonom prvenstveno uređuje služba u Oružanim snagama Republike Hrvatske, raspored na ustrojbena mjesta, činovi i promaknuća u činove, obveze, prava i odgovornosti, izdvajanje i prestanak službe te ostala pitanja pripadnika Oružanih snaga.

više

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .