MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Zakoni i strategije : Savjetovanja : Provedena savjetovanja

Mapa weba

Foto: MORH/ J. Jopi
Utorak, 30 Svibanj 2017, Provedena savjetovanja

U Ministarstvu obrane RH je u utorak, 30. svibnja 2017. održan okrugli stol o nacrtu Prijedloga Strategije nacionalne sigurnosti s predstavnicima akademske i znanstvene zajednice.

Foto više

E-savjetovanje o Nacrtu prijedloga Zakona o sustavu domovinske sigurnosti
Srijeda, 17 Svibanj 2017, Provedena savjetovanja

Nacrt prijedloga Zakona o sustavu domovinske sigurnosti dostupan je zainteresiranoj javnosti na e-savjetovanju na Središnjem državnom portalu od utorka 16. do 30. svibnja 2017. godine.

više

Foto: MORH/ J. Kopi
Srijeda, 10 Svibanj 2017, Provedena savjetovanja

Nacrt prijedloga strategije nacionalne sigurnosti danas, u srijedu, 10. svibnja 2017., u Ministarstvu obrane RH prezentiran je predstavnicima nacionalnih medijskih kuća u Republici Hrvatskoj, koji su imali priliku izravno se upoznati s tijekom izrade ovog dokumenta.

Foto više

Foto: MORH/ A. Bulić
Ponedjeljak, 8 Svibanj 2017, Provedena savjetovanja

Nacrt prijedloga strategije nacionalne sigurnosti danas je, u ponedjeljak 8. svibnja 2017., u Ministarstvu obrane RH prezentiran udrugama građana i civilnog društva.

Foto više

Foto: MORH/ J. Kopi
Srijeda, 3 Svibanj 2017, Provedena savjetovanja


Dva okrugla stola na kojima je prezentiran nacrt Prijedloga Strategije nacionalne sigurnosti održana su danas, u srijedu, 3. svibnja 2017. u Ministarstvu obrane te u Ministarstvu hrvatskih branitelja.

više

E-savjetovanje o nacrtu Strategije nacionalne sigurnosti
Petak, 28 Travanj 2017, Provedena savjetovanja

Nacrt Prijedloga Strategije nacionalne sigurnosti Republike Hrvatske dostupan je od danas, petka, 28. travnja 2017. zainteresiranoj javnosti na tridesetodnevno e-savjetovanje na Središnjem državnom portalu.

više

Foto: MORH/ T. Brandt
Utorak, 25 Travanj 2017, Provedena savjetovanja

Treći nacrt Prijedloga Strategije nacionalne sigurnosti predstavljen je na sjednici Povjerenstva za izradu nacrta Prijedloga Strategije nacionalne sigurnosti koja je danas, u utorak 25. travnja 2017. održana na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“.

više

FOto; MORH/ T. Brandt
Srijeda, 19 Travanj 2017, Provedena savjetovanja

U Hrvatskom saboru je danas, u srijedu, 19. travnja 2017., održan okrugli stol na kojem je prezentiran Nacrt prijedloga strategije nacionalne sigurnosti.

Foto više

Foto: MORH/ J. Kopi
Ponedjeljak, 10 Travanj 2017, Provedena savjetovanja

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" u Zagrebu, danas je, u ponedjeljak  10. travnja 2017., održana 4. sjednica Povjerenstva za izradu nacrta Prijedloga Strategije nacionalne sigurnosti. U fokusu sjednice bila je prezentacija drugog nacrta Prijedloga Strategije nacionalne sigurnosti.

više

Okrugli stolovi o Nacrtu prijedloga strategije nacionalne sigurnosti RH
Srijeda, 29 Ožujak 2017, Provedena savjetovanja

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane, nositelj izrade nacrta Prijedloga strategije nacionalne sigurnosti sa užom radnom skupinom za izradu iste, u svibnju 2017. organizira okrugle stolove o Nacrtu Prijedloga Strategije nacionalne sigurnosti za Udruge civilnog društva, predstavnike Akademske zajednice i Udruge proizašle iz Domovinskog rata.

više

Stranica 1 od 3

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .