Javna objava rješenja o prijmu u državnu službu u Ministarstvu obrane

Po provedenom Oglasu za prijam u državnu službu u Ministarstvo obrane na određeno vrijeme, na radno mjesto -stručni/a suradnik/ca – 4 izvršitelja u Upravi za obrambenu politiku, Sektoru za međunarodnu sigurnost i obrambenu suradnju, Službi za  NATO i EU, Odjelu za EU, objavljenog na internetskim stranicama Ministarstva uprave i Ministarstva obrane dana 23. srpnja 2019. godine, objavljujemo rješenja o prijamu u državnu službu na određeno vrijeme za četiri (4) izabrana kandidata.

  • Aron Kalapiš, magistar politologije, prima se u državnu službu u Ministarstvo obrane Republike Hrvatske na radno mjesto stručnog suradnika u Upravi za obrambenu politiku, Sektoru za međunarodnu sigurnost i obrambenu politiku, Službi za NATO i EU, Odjelu za EU.
  • Luka Marinković, magistar politologije, prima se u državnu službu u Ministarstvo obrane Republike Hrvatske na radno mjesto stručnog suradnika u Upravi za obrambenu politiku, Sektoru za međunarodnu sigurnost i obrambenu politiku, Službi za NATO i EU, Odjelu za EU.
  • Marko Tomić, magistar rusistike i magistar engleskog jezika i književnosti, prima se u državnu službu u Ministarstvo obrane Republike Hrvatske na radno mjesto stručnog suradnika u Upravi za obrambenu politiku, Sektoru za međunarodnu sigurnost i obrambenu politiku, Službi za NATO i EU, Odjelu za EU.
  • Mihaela Nagy,  profesorica fuskog jezika i književnosti i talijanskog jezika i književnosti, prima se u državnu službu u Ministarstvo obrane Republike Hrvatske na radno mjesto stručne suradnice u Upravi za obrambenu politiku, Sektoru za međunarodnu sigurnost i obrambenu politiku, Službi za NATO i EU, Odjelu za EU.

 

Priloženi dokumenti:
167 KB
168 KB
169 KB
171 KB