Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Anušić u Brodosplitu | Foto: MORH/ J. Kopi

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Anušić u Brodosplitu

Na sastanku je potvrđeno kako će se nastaviti s realizacijom projekta izgradnje obalnih ophodnih brodova za potrebe Hrvatske ratne mornarice

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić s predstavnicima Ministarstva obrane i Oružanih snaga Republike Hrvatske sastao se prvi put s predstavnicima Brodosplita d.d. na čelu s predsjednikom Uprave Brodosplita d.d. Tomislavom Debeljakom u utorak 28. studenog 2023. u Splitu.

Na sastanku je potvrđeno kako će se nastaviti s realizacijom projekta izgradnje obalnih ophodnih brodova za potrebe Oružanih snaga Republike Hrvatske, odnosno Hrvatske ratne mornarice.

Projekt opremanja Hrvatske ratne mornarice od strateškog je interesa za Republiku Hrvatsku.

Vlada Republike Hrvatske započela je povijesne projekte modernizacije i opremanja Hrvatske vojske, uključujući i završetak projekta izgradnje obalnih ophodnih brodova za Hrvatsku ratnu mornaricu.

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Anušić u BrodosplituPotpredsjednik Vlade i ministar obrane Anušić u BrodosplituPotpredsjednik Vlade i ministar obrane Anušić u BrodosplituPotpredsjednik Vlade i ministar obrane Anušić u BrodosplituPotpredsjednik Vlade i ministar obrane Anušić u Brodosplitu