MORH u zajednici

Ministarstvo obrane kao dio civilnog društva aktivno sudjeluje u ostvarivanju bolje kvalitete života na dobrobit lokalne zajednice i svojih zaposlenika. Iako je prevenstvena uloga obrambenog sustava obrana zemlje, u mirnodopskim uvjetima Ministarstvo obrane i Oružane snage aktivno koriste svoje resurse i za civilne namjene, od protupožarnih aktivnosti, potrage za nestalima do helikopterskog prijevoza unesrećenih.

Kroz razne oblike suradnje s lokalnom zajednicom MORH i OSRH žele predstaviti svoje aktivnosti ali i steći uvid u potrebe lokalne zajednice te pomoći u njihovu zadovoljavanju na obostrano zadovoljstvo.

MORH i OSRH također veliku pažnju pridaju očuvanju okoliša koristeći visoke ekološke standarde ali i aktivno provodeći monitoring i mjere zaštite okoliša.
Na ovim stranicama predstavljamo samo neke projekte koje smo uspješno realizirali na doborobit civilnog društva, lokalne zajednice i svih nas.

[ngg_images source=”albums” gallery_ids=”215,579,703,707,716,892,1588″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_compact_album”]