Brifing za predstavnike medija povodom Dana OSRH i HKoV-a

Povodom 20. obljetnice formiranja Oružanih snaga RH, Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske i Dana Hrvatske kopnene vojske, koja će se obilježiti u Zagrebu od 26. do 28. svibnja 2011. godine, u sjedištu Ministarstva obrane, u utorak, 24. svibnja, s početkom u 11 sati, održat će se brifing za predstavnike medija na kojem će biti predstavljene sve aktivnosti planirane u tom razdoblju.

O aktivnostima u sklopu obilježavanja Dana OS RH i HKoV-a na brifingu će govoriti zamjenik načelnika GS OSRH za planove i resurse i čelnik Združenog provedbenog stožera za obilježavanje obljetnice, general pukovnik Slavko Barić, državni tajnik Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Zoran Komar, te ispred Ministarstva unutarnjih poslova državni tajnik Miljenko Radnić i zapovjednik Zapovjedništva Specijalne policije Zdravko Janić.

Molimo predstavnike medija zainteresirane za brifing da dođu u utorak, 24. svibnja u administrativno sjedište MORH-a (Sarajevska cesta 7), najkasnije do 10,45 sati.