Dan otvorenih vrata na HVU "Dr. Franjo Tuđman" | Foto: Arhiva MORH/ HVU

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”

Predviđen je obilazak važnijih objekata u vojarni te razgled vojnog naoružanja i taktičko-tehničkog zbora, a bit će prilike za razgovor s kadetima

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” održat će se u subotu 10. prosinca 2022. u vremenu od 10.00 do 13.00 sati u vojarni u Ilici 256b u Zagrebu.

Kroz kraću prezentaciju posjetitelji će saznati osnovne informacije o preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima za potrebe Oružanih snaga, uvjetima i načinu upisa na studij, posebnim provjerama MORH-a za upis, kadetskim pravima i obvezama, vojnoj obuci i dr.

Predviđen je obilazak važnijih objekata u vojarni te razgled vojnog naoružanja i taktičko-tehničkog zbora.

Na svakoj radnoj stanici bit će prilike za razgovor s kadetima.

Pozivamo sve zainteresirane da se najkasnije do 9. prosinca 2022. do 10,00 sati prijave za sudjelovanje putem obrasca: Anketa za dan otvorenih vrata HVU 10.12.2022

Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište. Ulaz u vojarnu bit će moguć kroz kolni ulaz (ulica Črnomerec). Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu do vojarne u Ilici najkasnije do 09.45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.

Sve informacije u vezi s Danom otvorenih vrata mogu se dobiti na telefon: 01/3786-666.