Foto: Arhiva MORH/ M. Sever

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta Dr. Franjo Tuđman u Zagrebu i Splitu

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” održat će se u subotu, 25. ožujka 2023., od 10 do 12,30 sati u Zagrebu i od 10 do 14 sati u Splitu

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” održat će se u subotu, 25. ožujka 2023,. od 10 do 12,30 sati u vojarni Petar Zrinski u Zagrebu, te od 10 do 14 sati u vojarni Admiral flote Sveto Letica – Barba u Splitu.

Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o otvorenim natječajima za prijam u kadetsku službu, o preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot, uvjetima i načinu upisa na studij, kadetskim pravima i obvezama, vojnoj obuci te provjerama za upis.

Predviđen je obilazak objekata u vojarnama u Zagrebu i Splitu te razgled vojne opreme i naoružanja, a na svakoj radnoj točci posjetitelji će imati priliku za razgovor s kadetima i djelatnicima Hrvatskog vojnog učilišta kako bi dobili relevantne informacije.

Napomena za prijave za Zagreb: Pozivamo sve zainteresirane da se najkasnije do 24. ožujka 2023. do 09,00 sati prijave za sudjelovanje na Danu otvorenih vrata putem obrasca na poveznici: Obrazac za prijavu

Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu u vojarnu u Ilici u subotu, 25. ožujka 2023. najkasnije do 09,45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument. Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište. Ulaz u vojarnu bit će moguć kroz kolni ulaz (ulica Črnomerec).

Napomena za prijave za Split: Pozivamo sve zainteresirane da se najkasnije do 24. ožujka 2023. do 09,00 sati prijave za sudjelovanje na Danu otvorenih vrata putem obrasca na poveznici:

Obrazac za prijavu

Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu u vojarnu Admiral flote Sveto Letica – Barba u Lori u subotu, 25. ožujka 2023. najkasnije do 09,45 sati te da sa sobom ponesu identifikacijski dokument. Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište.

Sve informacije u vezi s Danom otvorenih vrata mogu se dobiti na br. telefona: 01 3786 666.