Dobrovoljno darivanje krvi u Zapovjedništvu za potporu | Foto: ZzP/ J. Cebić

Dobrovoljno darivanje krvi u Zapovjedništvu za potporu

Akciji dobrovoljnog darivanja krvi odazvalo se 112 pripadnika MORH-a i Hrvatske vojske a prikupljena je 91 doza krvi

U vojarni 1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia u Zagrebu, u ponedjeljak 6. veljače 2023. godine provedena je akcija dobrovoljnog darivanja krvi u kojoj je prikupljena 91 doza krvi.

U akciji su sudjelovali pripadnici Zapovjedništva za potporu i drugi pripadnici Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH koji su smješteni u vojarni 1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia.

Akcija je provedena u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu iz Zagreba a u organizaciji Zapovjedništva za potporu.

Djelatnici Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu izrazili su zadovoljstvo i zahvalnost na odazivu, čime je još jednom potvrđena izvrsna civilno-vojna suradnja Zapovjedništva za potporu i Zavoda u akcijama dobrovoljnog darivanja krvi.

Dobrovoljno darivanje krvi u Zapovjedništvu za potporuDobrovoljno darivanje krvi u Zapovjedništvu za potporuDobrovoljno darivanje krvi u Zapovjedništvu za potporuDobrovoljno darivanje krvi u Zapovjedništvu za potporuDobrovoljno darivanje krvi u Zapovjedništvu za potporu