Dodjela stanova pripadnicima Hrvatske vojske u Vukovaru

Ministar Banožić dodijelit će u Vukovaru ugovore o najmu stanova četvorici pripadnika Inženjerijske bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade

Ministar obrane Mario Banožić uručit će u utorak, 1. prosinca 2020. godine u Vukovaru četvorici pripadnika Inženjerijske bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade ugovore o najmu stanova u Vukovaru. Događaju će nazočiti načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj.

Riječ je o projektu stambenog zbrinjavanja pripadnika Hrvatske vojske u Gradu Vukovaru u suradnji s Gradom Vukovarom i Središnjim državnim uredom za obnovu i stambeno zbrinjavanje.
Izjave za medije planirane su u 10.45 sati.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za navedeni događaj da dođu u utorak, 1. prosinca 2020. u Vukovar, u Ulicu Dr. Ante Starčevića 20, najkasnije do 9.45 sati te da svoj dolazak obavezno najave na e-mail: infor@morh.hr, do ponedjeljka, 30. studenoga 2020. do 14.00 sati, zbog ograničenja broja prisutnih osoba sukladno epidemioloških mjerama.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj novinarske ili osobne iskaznice i broj mobitela.