Ekipa GMBR-e pobjednik Prvenstva OSRH u odbojci za žene Ď Foto: HVU/ M. Sever

Ekipa GMBR-e pobjednik Prvenstva OSRH u odbojci za žene

U organizaciji Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” 3. i 4. studenog 2022. godine održano je Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za žene.

Na turniru je sudjelovalo osam ekipa: Hrvatsko ratno zrakoplovstvo, Hrvatska ratna mornarica, Zapovjedništvo za potporu, Počasno-zaštitna bojna, Gardijska oklopno-mehanizirana brigada, Gardijska mehanizirana brigada, Topničko-raketna pukovnija i Hrvatsko vojno učilište.

Prvo mjesto osvojila je ekipa Gardijsko mehanizirane brigade, druga je bila ekipa Topničko-raketne pukovnije dok je treće mjesto osvojila ekipa Hrvatskog vojnog učilišta. Najboljom natjecateljicom prvenstva proglašena je vojnikinja Dijana Nikov iz ekipe Gardijske mehanizirane brigade.

Pehare i medalje uručio je načelnik Personalnog odjela zapovjedništva HVU-a brigadir Ivica Petrić koji je čestitao osvajačima pehara kao i svim natjecateljicama na dobrim rezultatima te fer i sportskom natjecanju.

Ekipa GMBR-e pobjednik Prvenstva OSRH u odbojci za ženeEkipa GMBR-e pobjednik Prvenstva OSRH u odbojci za ženeEkipa GMBR-e pobjednik Prvenstva OSRH u odbojci za ženeEkipa GMBR-e pobjednik Prvenstva OSRH u odbojci za ženeEkipa GMBR-e pobjednik Prvenstva OSRH u odbojci za ženeEkipa GMBR-e pobjednik Prvenstva OSRH u odbojci za ženeEkipa GMBR-e pobjednik Prvenstva OSRH u odbojci za ženeEkipa GMBR-e pobjednik Prvenstva OSRH u odbojci za ženeEkipa GMBR-e pobjednik Prvenstva OSRH u odbojci za ženeEkipa GMBR-e pobjednik Prvenstva OSRH u odbojci za ženeEkipa GMBR-e pobjednik Prvenstva OSRH u odbojci za ženeEkipa GMBR-e pobjednik Prvenstva OSRH u odbojci za žene