Glasovanje pripadnika Hrvatske vojske u Republici Hrvatskoj i inozemstvu | Foto: 13. HRVCON

Glasovanje pripadnika Hrvatske vojske u Republici Hrvatskoj i inozemstvu

Za pripadnike HV-a koji nisu u mogućnosti glasovati na biračkom mjestu svojeg prebivališta organizirano je glasovanje na posebnim biračkim mjestima

Pripadnicima Hrvatske vojske koji se na dan izbora za zastupnike u Hrvatskom saboru u utorak 16. travnja 2024. i srijedu 17. travnja 2024. zateknu na službi u Republici Hrvatskoj ili inozemstvu, omogućeno je glasovanje na posebnim biračkim mjestima.

Tako je, za one pripadnike Hrvatske vojske koji će na dan izbora biti na službi u Hrvatskoj vojsci u Republici Hrvatskoj, organizirano glasovanje 17. travnja 2024. u vojarni “Petar Zrinski” u Zagrebu i u vojarni “123. brigade Hrvatske vojske” u Požegi.

Za pripadnike Hrvatske vojske koji se nalaze na službi u mirovnim operacijama i misijama i drugim aktivnostima u inozemstvu omogućeno je glasovanje na biračkom mjestu u Republici Poljskoj u vojarni “Bemowo Piskie” te u Veleposlanstvima Republike Hrvatske u Prištini, Budimpešti, Sofiji, Rimu, Parizu i Ateni.

Glasovanje pripadnika Hrvatske vojske u Republici Hrvatskoj i inozemstvuGlasovanje pripadnika Hrvatske vojske u Republici Hrvatskoj i inozemstvuGlasovanje pripadnika Hrvatske vojske u Republici Hrvatskoj i inozemstvuGlasovanje pripadnika Hrvatske vojske u Republici Hrvatskoj i inozemstvuGlasovanje pripadnika Hrvatske vojske u Republici Hrvatskoj i inozemstvuGlasovanje pripadnika Hrvatske vojske u Republici Hrvatskoj i inozemstvuGlasovanje pripadnika Hrvatske vojske u Republici Hrvatskoj i inozemstvu