Foto: HRM / I. Grossi

Humanitarni koncert Orkestra Hrvatske ratne mornarice

Orkestar HRM-a i zvijezde hrvatske glazbene scene održat će humanitarni koncert „ZOVEM PRIJATELJE MOJE“ za Zakladu vojne solidarnosti u Lisinskom 17. veljače 2020.

Orkestar Hrvatske ratne mornarice održat će humanitarni koncert “Zovem prijatelje moje” za Zakladu vojne solidarnosti u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u ponedjeljak, 17. veljače 2020. s početkom u 20 sati.

Tonći Ćićerić ravnat će orkestrom, a na koncertu će nastupiti i Klapa HRM-a “Sveti Juraj”, glazbeni sastav Mjesni odbor te solisti Zorica Kondža, Jelena Rozga, Mia Dimšić, Ivo Amulić, Giuliano, Alen Nižetić, Marko Tolja, Goran Karan, Tedi Spalato, Tiho Orlić, Marko Kutlić, Ana Uršula Najev i Petar Dragojević.

Na autorskoj večeri Tomislava Mrduljaša izvođači će pjevati autorske pjesme Jugo, Gori more, Bez tebe, Ješka od ljubavi, Ćutin se lipo, Srna i vuk i brojne druge.

Ulaznice su u prodaji na blagajni dvorane Lisinski (Trg Stjepana Radića 4, Zagreb) radnim danom od 9 do 20 sati, subotom od 9 do 14 sati po cijeni od 50, 70 i 90 kuna te 25 kuna za djelatnike MORH-a i HV-a uz predočenje vojne iskaznice, a prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Zakladi vojne solidarnosti.