Koncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb Classicu| Foto: MORH/ F. Klen

Koncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb Classicu

Na Trgu kralja Tomislava u sklopu Zagreb Classica nastupao je Jazz orkestar Hrvatske vojske i Adalbert Turner Juci

Na Trgu kralja Tomislava u sklopu Zagreb Classic open air festivala u utorak 28. lipnja 2022. nastupao je Jazz orkestar Hrvatske vojske i Adalbert Turner Juci pod ravnanjem bojnika vojnog specijalista Davora Dropuljića.

Svi ljubitelji klasične glazbe, a i oni koji su se našli u prolazu mogli su uživati u iznimnom performansu kojeg je priredio pjevač i glumac Adalbert Turner Juci u pratnji Jazz orkestra Hrvatske vojske. Izveli su popularne pjesme Franka Sinatre.

Zagreb Classic open air održava se od 2016. godine, a među ljubiteljima glazbe uživa kultni status kojeg potvrđuje i ovogodišnjim izdanjem.

Jazz orkestar Hrvatske vojske sastavnica je Simfonijskog puhačkog orkestra OSRH Zapovjedništva za potporu koja djeluje gotovo deset godina, a odlikuju ga raznovrsnost glazbe koju izvode, od jazza do zabavne glazbe, vrhunska kvaliteta te suradnja s brojnim poznatim imenima domaće i međunarodne zabavne glazbe.

Koncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb ClassicuKoncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb ClassicuKoncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb ClassicuKoncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb ClassicuKoncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb ClassicuKoncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb ClassicuKoncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb ClassicuKoncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb ClassicuKoncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb ClassicuKoncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb ClassicuKoncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb ClassicuKoncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb ClassicuKoncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb ClassicuKoncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb ClassicuKoncert Jazz orkestra Hrvatske vojske na Zagreb Classicu