Konferencija za medije povodom obilježavanja VRO Oluja u Kninu

Konferencija za medije povodom obilježavanja 25. obljetnice VRO Oluja održat će se u petak, 31. srpnja u Gradskom poglavarstvu u Kninu

Konferencija za medije povodom svečanog obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja održat će se u petak, 31. srpnja 2020. ispred Gradskog poglavarstva Grada Knina, ulica dr. Franje Tuđmana 2 u Kninu, s početkom u 12 sati.

Na konferenciji za medije sudjelovat će članovi Organizacijskog odbora za obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 25. obljetnice vojno redarstvene operacije Oluja – predstavnici Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva hrvatskih branitelja, Grada Knina, stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji će prezentirati tijek priprema i program središnje svečanosti koja će se održati 5. kolovoza 2020. u Kninu.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da najave svoj dolazak na e-mail infor@morh.hr te da dođu u petak, 31. srpnja 2020. ispred Gradskog poglavarstva Grada Knina, ulica dr. Franje Tuđmana 2 u Kninu, najkasnije do 11.45 sati.