Krstičević s njemačkom ministricom obrane Kramp-Karrenbauer

Prvi službeni sastanak Krstičevića i Kramp-Karrenbauer održat će se u Hrvatskoj što potvrđuje izvrsnu bilateralnu suradnju dviju država

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević sastat će se u nedjelju, 1. prosinca 2019. godine u Splitu s ministricom obrane Savezne Republike Njemačke Annegret Kramp-Karrenbauer.

Ministar Krstičević i ministrica Kramp-Karrenbauer održat će svoj prvi službeni sastanak u Hrvatskoj čime se još jednom potvrđuju izvrsni bilateralni odnosi između dviju država.

Dolazak njemačke ministrice obrane u Zračnu luku Split očekuje se u 10.30 sati nakon čega će se izaslanstva uputiti na službeni sastanak koji će se održati u Hotelu Brown Beach House Spa u Trogiru s početkom u 10.50 sati. Nakon sastanka previđene su izjave za medije.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje:

  •  svečanog dočeka ministrice Kramp-Karrenbauer da dođu u Zračnu luku Split u nedjelju, 1. prosinca 2019. najkasnije do 09.45 sati te
  • izjava nakon službenog sastanaka ministra Krstičevića i ministrice Kramp-Karrenbauer da dođu u hotel Brown Beach House Spa u Trogiru, Put Gradine 66, najkasnije do 10.30 sati.

Predstavnici medija zainteresirani za praćenje navedenog događaja obavezno trebaju najaviti svoj dolazak na e-mail: infor@morh.hr, najkasnije do subote, 30. studenog 2019. do 15 sati s naznakom lokacije.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar/snimatelj/fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice i broj mobitela.

Napomena

Za predstavnike medija koji će pratiti cijeli događaj organiziran je zajednički prijevoz iz Zračne luke Split do hotela Brown Beach House Spa u Trogiru.