Ministar Banožić na konferenciji za medije u Osijeku povodom “EPSO 2021”

Konferencija za medije povodom održavanja Europskog prvenstva u streljaštvu “EPSO 2021” će se održati na streljani Pampas u petak, 7. svibnja 2021. godine u 10.00 sati

Ministar obrane Republike Hrvatske Mario Banožić sudjelovat će u petak, 7. svibnja 2021. godine na konferenciji za medije povodom održavanja Europskog prvenstva u streljaštvu “EPSO 2021” u Osijeku. Konferencija će se održati na streljani Pampas u 10.00 sati.

Uz ministra Banožića, na konferenciji za medije će sudjelovati i predstavnici Ministarstva turizma, Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskog streljačkog saveza, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

Na konferenciji će se iznijeti aktualne informacije o organizaciji i stupnju priprema ovoga važnog sportskog natjecanja koje će se održati u Osijeku od 23. svibnja do 6. lipnja 2021. godine. Potporu u organizaciji Europskog prvenstva u streljaštvu pružili su i pripadnici Inženjerijske bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske pripremom terena odnosno izvođenjem inženjerijskih radova u kompleksu streljane Pampas.