Ministar Banožić na obilježavanju Dana državnosti | Foto: MORH/ J. Kopi

Ministar Banožić na obilježavanju Dana državnosti

Ministar obrane Mario Banožić sudjelovao je u sklopu izaslanstva Vlade Republike Hrvatske u programu obilježavanju Dana državnosti i 10. obljetnice hrvatskog članstva u Europskoj uniji

Ministar obrane Mario Banožić sudjelovao je u utorak 30. svibnja 2023. godine, u sklopu izaslanstva Vlade Republike Hrvatske na čelu s predsjednikom Andrejom Plenkovićem, u programu obilježavanju Dana državnosti i 33. obljetnice konstituiranja prvog demokratski izabranog Hrvatskog sabora te 10. obljetnice hrvatskog članstva u Europskoj uniji.

Tim povodom ispred Spomenika domovini u Zagrebu položeni su vijenci, a u Bogoslužnom prostoru blaženog Alojzija Stepinca na zagrebačkom Kaptolu održana je sveta misa za domovinu koju je predvodio zagrebački nadbiskup mons. Dražen Kutleša. Program obilježavanja nastavlja se u večernjim satima svečanim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu.

U programu svečanog obilježavanja Dana Državnosti sudjelovao je i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj.

Ministar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiMinistar Banožić na obilježavanju Dana državnostiProgram obilježavanja Dana Državnosti u Hrvatskom narodnom kazalištuProgram obilježavanja Dana Državnosti u Hrvatskom narodnom kazalištuProgram obilježavanja Dana Državnosti u Hrvatskom narodnom kazalištuProgram obilježavanja Dana Državnosti u Hrvatskom narodnom kazalištuProgram obilježavanja Dana Državnosti u Hrvatskom narodnom kazalištuProgram obilježavanja Dana Državnosti u Hrvatskom narodnom kazalištuProgram obilježavanja Dana Državnosti u Hrvatskom narodnom kazalištuProgram obilježavanja Dana Državnosti u Hrvatskom narodnom kazalištuProgram obilježavanja Dana Državnosti u Hrvatskom narodnom kazalištu