Održana sjednica Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti | Foto: MORH / J. Kopi

Ministar Banožić na sjednici Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti

Na sjednici Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti usvojen je niz mjera za sveobuhvatan, sustavan i učinkovit pristup sprječavanju radikalizacije

Ministar obrane Mario Banožić sudjelovao je u srijedu, 28. listopada 2020. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu na sjednici Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti.

Sjednica kojom je predsjedao potpredsjednik Vlade za nacionalnu sigurnost i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ujedno predsjednik Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti, sazvana je povodom zaključka Vlade RH o sprječavanju radikalizacije u društvu, te su kroz izlaganja relevantnih resora prezentirane analize postojećeg stanja iz različitih područja nadležnosti.

Usvojen je niz mjera za sveobuhvatan, sustavan i učinkovit pristup sprječavanju radikalizacije o kojima će Koordinacija za sustav domovinske sigurnosti izvijestiti Vladu RH, te će s mjerama biti upoznato i Vijeće za nacionalnu sigurnost.

Održana sjednica Koordinacije za sustav domovinske sigurnostiOdržana sjednica Koordinacije za sustav domovinske sigurnostiOdržana sjednica Koordinacije za sustav domovinske sigurnostiOdržana sjednica Koordinacije za sustav domovinske sigurnostiOdržana sjednica Koordinacije za sustav domovinske sigurnostiOdržana sjednica Koordinacije za sustav domovinske sigurnostiOdržana sjednica Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti