Ministar obrane primio cjepivo protiv koronavirusa | Foto: MORH / J. Kopi

Ministar obrane primio cjepivo protiv koronavirusa

Ovo nije ničiji pojedinačni izazov i problem, u ovome smo svi zajedno i zato još jednom apeliram na sve građane da se cijepe, poručuje ministar Banožić

Ministar obrane Mario Banožić zajedno s ostalim članovima Vlade Republike Hrvatske koji dosad nisu preboljeli koronavirus u četvrtak, 7. siječnja 2021. godine javno je primio cjepivo protiv virusa COVID-19.

Kako bi potaknuli sve hrvatske građane na cijepljenje, članovi Vlade to su učinili javno uoči sjednice Vladine sjednice, a danas se cijepio i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj.

Ministar obrane pozvao je sve građanke i građane na odgovorno ponašanje i kolektivnu svjesnost o odgovornosti koju imamo jedni za druge.

“Ova Vlada od samog početka pandemije koronavirusa poziva na odgovorno ponašanje jer sve ovo, nije ničiji pojedinačni izazov i problem, u ovome smo svi zajedno i zato još jednom apeliram na sve građane da se cijepe kako bi cijela ova priča, nadamo se, uskoro završila. Nadajmo se da je cijepljenje početak kraja koronavirusa i da time ostvarujemo povratak u naše normalne živote”, poručuje ministar obrane Mario Banožić.

Na kraju, još jednom je zahvalio pripadnicima Hrvatske vojske koji su od samog početka izbijanja pandemije koronavirusa, pružili podršku građanima i civilnoj zajednici.

Ministar obrane primio cjepivo protiv koronavirusaMinistar obrane primio cjepivo protiv koronavirusaMinistar obrane primio cjepivo protiv koronavirusaMinistar obrane primio cjepivo protiv koronavirusa