Ministar obrane u obilasku lokacija pošumljavanja i posjetu vojarni “Bilogora”

Ministar Banožić i admiral Hranj obići će pripadnike Topničko-raketne pukovnije koji sudjeluju u pošumljavanju i vojarnu “Bilogora” u Bjelovaru

Ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog Stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj zajedno sa suradnicima obići će u utorak, 9. ožujka 2021. godine u 13.00 sati pripadnike Topničko-raketne pukovnije koji sudjeluju u pošumljavanju na području gospodarske jedinice Česma – Odsjek 83g.

Nakon toga će ministar Banožić i načelnik Glavnog Stožera OS RH admiral Hranj zajedno sa suradnicima posjetiti vojarnu “Bilogora” u Bjelovaru.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za praćenje aktivnosti pošumljavanja da dođu u utorak, 9. ožujka 2021. godine u 12.40 sati u na područje gospodarske jedinice Česma – Odsjek 83g, a za praćenje posjeta vojarni da dođu u 14.10 sati u vojarnu “Bilogora” u Bjelovaru.

Dolazak je obavezno najaviti na e-mail infor@morh.hr, najkasnije do utorka, 9. ožujka 2021. do 9 sati, s naznakom koji dio se medijski prati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice i broj mobitela.