MORH sudjelovao na 1. virtualnom Danu karijera

Na 1. Virtualnom Danu Karijera, koji se održavao od 11. do 18. studenoga u Zagrebu, Ministarstvo obrane RH kao brončani izlagač predstavilo je svoje programe privlačenja osoblja.

Prvi virtualni Dan karijera prvi je sajam takve vrste u središnjoj i istočnoj Europi, s ciljem inovativnog povezivanja najuspješnije hrvatske i strane tvrtke s potencijalnim zaposlenicima. Sajam je funkcionirao kao trodimenzionalna internetska aplikacija na adresi www.dankarijera.com. Virtualni Dan karijera omogućio je tvrtkama predstavljanje otvorenih radnih pozicija i poslovanja tvrtke, a izravna komunikacija između posloprimaca i poslodavaca odvijala se putem chata. Koncept virtualnog Dana karijera prebacuje susret između poslodavaca i posloprimaca na Internet te im omogućuje komunikaciju u više prigoda i izravnu razmjenu podataka i dodatnih informacija.
Na 1. Virtualnom Danu Karijera predstavilo se 15 zlatnih, srebrnih i brončanih izlagača. Osim Internet aplikacije u sklopu 1. virtualnog Dana karijera održani su i brojni Okrugli stolovi na fakultetima koji su se bavili aktualnim temama vezanim za zapošljavanje mladih.