Nacrt prijedloga Zakona o službi u Oružanim snagama Republike Hrvatske

NACRT

PRIJEDLOGA ZAKONA O SLUŽBI U ORUŽANIM SNAGAMA
REPUBLIKE HRVATSKE

Ovim se Zakonom prvenstveno uređuje služba u Oružanim snagama Republike Hrvatske, raspored na ustrojbena mjesta, činovi i promaknuća u činove, obveze, prava i odgovornosti, izdvajanje i prestanak službe te ostala pitanja pripadnika Oružanih snaga.

Ministarstvo obrane RH, u cilju transparentnosti rada i uključivanja zainteresirane javnosti u postupke donošenja zakona, drugih propisa i akata, javno objavljuje Nacrt prijedlog  zakona o službi u Oružanim snagama Republike Hrvatske.

Preuzmite – Nacrt prijedlog  Zakona o službi u Oružanim snagama Republike Hrvatske

Ovim putem pozivamo zainteresiranu i stručnu javnost da se uključi u izradu Nacrta prijedlog  Zakona o službi u Oružanim snagama Republike Hrvatske davanjem svojih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

POSTUPAK SAVJETOVANJA

1. Predstavite se kao dionik/sudionik savjetovanja:

 

  • Ukoliko želite aktivno sudjelovati u postupku savjetovanja kao dionik/sudionik molimo da se kao takvi i predstavite ispunjavajući Obrazac.
  • Ispunjeni Obrazac Registra dionika pošaljite na E-mail adresu: infor@morh.hr .

2. Iznesite prijedloge, kritike, primjedbe:

Vrijeme savjetovanja

Molimo da oba ispunjena obrasca (Obrazac registra dionika koji će se uključiti u savjetovanje i Obrazac sudjelovanja u savjetovanju) pošaljete na navedenu e-mail adresu infor@morh.hr od 16. studenog do 1. prosinca  2012. godine, do kada traje postupak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedlogu Zakona o službi u Oružanim snagama.

Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću

Korisni linkovi:

Kodeks savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupcima donošenja zakona, drugih propisa i akata