Nagrađeni dočasnici 40. HRVCON-a u operaciji potpore miru NATO-a KFOR u Republici Kosovo | Foto: KFOR

Nagrađeni dočasnici 40. HRVCON-a u operaciji potpore miru NATO-a KFOR u Republici Kosovo

Stožerni narednik Marijan Katinić i desetnica Sandra Špoljarić za izvrstan doprinos u radu zaprimili su nagradu “COIN prvog dočasnika KFOR”

Pripadnici 40. hrvatskog kontingenta (HRVCON) u NATO operaciji KFOR u Republici Kosovo tijekom posjete zapovjednika KFOR Regionalnom zapovjedništvu zapad (RC-W), nagrađeni su za izvrstan doprinos u radu od strane prvog dočasnika KFOR-a.

Prvi dočasnik KFOR-a Command Sergeant Major Cengiz Yilmaz uručio je nagradu “COIN Prvog dočasnika KFOR” stožernom naredniku Marijanu Katiniću i desetnici Sandri Špoljarić čija su zalaganja i izvrstan doprinos u provedbi zadaća prepoznata od strane dočasničkog lanca potpore Regionalnog zapovjedništva zapad.

Stožerni narednik Marijan Katinić u operaciji KFOR obnaša dužnost ADMIN NCO/DRIVER RC-W, a desetnica Sandra Špoljarić pripadnica je manevarske satnije na dužnosti Vođa skupine.

Ovo priznanje samo je još jedna potvrda u nizu o izvrsnom radu pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske u području operacije potpore miru KFOR na Kosovu.

Nagrađeni dočasnici 40. HRVCON-a u operaciji potpore miru NATO-a KFOR u Republici KosovoNagrađeni dočasnici 40. HRVCON-a u operaciji potpore miru NATO-a KFOR u Republici KosovoNagrađeni dočasnici 40. HRVCON-a u operaciji potpore miru NATO-a KFOR u Republici Kosovo