Natjecanje pripadnika HRM-a u streljaštvu | Foto: HRM/ M. Sirišćević

Natjecanje pripadnika HRM-a u streljaštvu

Pripadnici Hrvatske ratne mornarice nadmetali su se u gađanju iz samokresa na streljani “Poljud” u Splitu

U sklopu obilježavanja Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 30. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske, pripadnici Hrvatske ratne mornarice nadmetali su se u gađanju iz samokresa koje se od 24. do 25. svibnja 2021. godine provodilo na streljani “Poljud” u Splitu.

U pojedinačnoj kategoriji za žene prvo mjesto odnosno zlatnu medalju osvojila je kapetanica korvete Ana Karaman, srebrnu medalju odnijela je časnička namjesnica Roberta Duplančić, dok je broncu osvojila poručnica fregate Antonija Peroš.

U muškoj konkurenciji prvo mjesto je osvojio pozornik Darko Vladić, drugi je satnik Ivan Milanović, a treći narednik Josip Čačija.

Pobjedu ekipno, kao i pehar natjecanja, odnijeli su pripadnici Flote Hrvatske ratne mornarice. Zapovjedništvo HRM-a plasiralo se na drugo, a pripadnici Obalne straže na treće mjesto u ukupnom poretku.

Natjecanje pripadnika HRM-a u streljaštvuNatjecanje pripadnika HRM-a u streljaštvuNatjecanje pripadnika HRM-a u streljaštvuNatjecanje pripadnika HRM-a u streljaštvuNatjecanje pripadnika HRM-a u streljaštvu