Natjecanje u savladavanju staze pješačkih prepreka tipa 'C' u Sinju | Foto: Hrvatska vojska

Natjecanje u savladavanju staze pješačkih prepreka tipa “C” u Sinju

U vojarni “126. brigade HV-a” organizirano je natjecanje pripadnika Inženjerijske bojne Gardijske mehanizirane brigade

Povodom Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske u srijedu, 26. svibnja 2021. godine u vojarni “126. brigade HV-a” u Sinju organizirano je natjecanje u savladavanju staze pješačkih prepreka tipa “C”. Natjecali su se pripadnici Inženjerijske bojne Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske.

Natjecanju je prethodilo svečano postrojavanje pripadnika Inženjerijske bojne Gardijske mehanizirane brigade prilikom čega su uručeni ukazi o promaknuću te pohvale i nagrade.

Ovakva i slična natjecanja često se organiziraju u cilju razvijanja natjecateljskog i borbenog duha kako između između vojnika, tako i između postrojbi unutar Gardijske mehanizirane brigade. Prethodno su provedena kvalifikacijska natjecanja te je finalnom natjecanju pristupilo 12 najboljih pripadnika Inženjerijske bojne.

Prvo mjesto osvojio je vojnik Vedran Odrljina, drugi je bio vojnik Marko Librenjak, a treći vojnik Matija Dabelić.

Medalje i priznanja najboljim natjecateljima uručio je zapovjednik Inženjerijske bojne, pukovnik Dražen Mazalin.

Natjecanje u savladavanju staze pješačkih prepreka tipa “C” u SinjuNatjecanje u savladavanju staze pješačkih prepreka tipa “C” u SinjuNatjecanje u savladavanju staze pješačkih prepreka tipa “C” u SinjuNatjecanje u savladavanju staze pješačkih prepreka tipa “C” u SinjuNatjecanje u savladavanju staze pješačkih prepreka tipa “C” u SinjuNatjecanje u savladavanju staze pješačkih prepreka tipa “C” u SinjuNatjecanje u savladavanju staze pješačkih prepreka tipa “C” u SinjuNatjecanje u savladavanju staze pješačkih prepreka tipa “C” u SinjuNatjecanje u savladavanju staze pješačkih prepreka tipa “C” u SinjuNatjecanje u savladavanju staze pješačkih prepreka tipa “C” u SinjuNatjecanje u savladavanju staze pješačkih prepreka tipa “C” u SinjuNatjecanje u savladavanju staze pješačkih prepreka tipa “C” u SinjuNatjecanje u savladavanju staze pješačkih prepreka tipa “C” u Sinju