Neformalni sastanak ravnatelja za obrambenu politiku Europske unije

U okviru predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU u Zagrebu će se održati Neformalni sastanak ravnatelja za obrambenu politiku država članica  Europske unije

Neformalni sastanak ravnatelja za obrambenu politiku Europske unije održat će se u četvrtak 23. siječnja 2020., u Hilton Garden Inn Hotelu u Zagrebu, Radnička cesta 21.

Na sastanku će sudjelovati ravnatelji uprava za obrambenu politiku država članica Europske unije te predstavnici institucija Europske unije, a razgovarat će se o razvoju i provedbi inicijativa Europske unije u području obrane.

Sastanak je ujedno i priprema za Neformalni sastanak ministara obrane EU koji će se održati u Zagrebu, 4. i 5. ožujka 2020. godine.

Izjave  za medije planirane su u 13:30 sati stoga pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u četvrtak 23. siječnja 2020., u Hilton Garden Inn Hotelu u Zagrebu, Radnička cesta 21, najkasnije do 12:40 sati.

Također, molimo predstavnike medija da  svoj dolazak obavezno potvrde na e-mailove: infor@morh.hr i media@mvep.hr, najkasnije do srijede, 22. siječnja 2020. do 14 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj novinarske iskaznice te broj mobitela.

Napominjemo da svi novinari i predstavnici medija koji žele prisustvovati događanjima u organizaciji predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije moraju posjedovati važeću medijsku akreditaciju. Zahtjevi za akreditaciju podnose se na poveznici.