Obalna straža već šesti dan opskrbljuje vodom zadarske otoke

Vodonosac PT-71 Obalne straže RH, od srijede 1. kolovoza 2012. angažiran je na zadaći dostave pitke vode stanovništvu najugroženijih otoka u području zadarskog otočkog arhipelaga.

Posada vodonosca PT-71 Obalne straže RH počela je sa dostavom pitke vode na otoku Veli Iž, jednom od 18 naseljenih otoka zadarskog ar­hipelaga.

Tako je u četvrtak 2. kolovoza dostavljeno 320 tona pitke vode na Veli Iž, u subotu 4. kolovoza 323 tone pitke vode na otok Mali Iž, a danas, 6. kolovoza nastavljeno je sa opskrbom te je na otok Veli Iž dostavljeno još 320 tona pitke vode.

Vodonosac Obalne straže RH PT-71 bit će angažiran na zadaći dostave pitke vode dok za to bude postojala potreba.

Vodonosac PT-71 Obalne straže RH, od srijede 1. kolovoza 2012. angažiran je na zadaći dostave pitke vode stanovništvu najugroženijih otoka u području zadarskog otočkog arhipelaga.Vodonosac PT-71 Obalne straže RH, od srijede 1. kolovoza 2012. angažiran je na zadaći dostave pitke vode stanovništvu najugroženijih otoka u području zadarskog otočkog arhipelaga.Vodonosac PT-71 Obalne straže RH, od srijede 1. kolovoza 2012. angažiran je na zadaći dostave pitke vode stanovništvu najugroženijih otoka u području zadarskog otočkog arhipelaga.Vodonosac PT-71 Obalne straže RH, od srijede 1. kolovoza 2012. angažiran je na zadaći dostave pitke vode stanovništvu najugroženijih otoka u području zadarskog otočkog arhipelaga.Vodonosac PT-71 Obalne straže RH, od srijede 1. kolovoza 2012. angažiran je na zadaći dostave pitke vode stanovništvu najugroženijih otoka u području zadarskog otočkog arhipelaga.