Obilježavanje 17. obljetnice ustrojavanja Gardijske mehanizirane brigade u Kninu

U vojarni 4. gardijske brigade “Pauci” u Kninu u petak 5. travnja 2024. obilježit će se 17. obljetnica ustrojavanja Gardijske mehanizirane brigade

Središnja svečanost obilježavanja 17. obljetnice ustrojavanja Gardijske mehanizirane brigade (GMBR) Hrvatske kopnene vojske održat će se u vojarni 4. gardijske brigade “Pauci” u Kninu, u petak 5. travnja 2024. s početkom u 11.30 sati.

Program obilježavanja obljetnice započet će u 9.30 sati misnim slavljem u crkvi Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Kninu.

Polaganje vijenaca i paljenje svijeća u spomen na poginule hrvatske branitelje kod Spomenika Hrvatske pobjede Oluja 95 održat će se u 11 sati.

U središnjem dijelu svečanosti uručit će se odlikovanja, pohvale i nagrade te proglasiti pobjednički tim Natjecanja za najbolju desetinu BOV Patria GMBR-e.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje središnje svečanosti da dođu u petak 5. travnja 2024., najkasnije do 10.30 sati kod Spomenika Hrvatske pobjede Oluja 95 u Kninu te da svoj dolazak najave na e-mail: press@morh.hr, do četvrtka 4. travnja 2024. godine do 19 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf ili snimatelj), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću Gardijske mehanizirane brigade bojnik Ivan Aljinović, mob: 095 9090 129.